Ekologisk catering
Jag använder ekologiska råvaror och gärna närproducerat. Hur maten presenteras spelar stor roll då vi även äter med ögat.

Menyerna har en tonvikt på mycket grönt i alla färger och former men självklart tillagas även kött, fågel och fisk. Kom gärna med önskemål på innehåll.

Menyförslag skrivs på förfrågan, intill finns ett urval av rätter som kan dyka upp i menyerna.

Ladda hem pdf med prisuppgift och villkor här.
Smakprov
asiatisk pumpasallad serveras med gårdskyckling marinerad i mynta, lime & koriander | het tomatsoppa med grön sambal, vitbönröra med surkål & alger på hampaknäcke | råa chokladbollar rullade i bipollen & pumpafrön | algtapenad |grymt god gröt med getmjölk & äppelkompott | grön sallad med groddar, skott & frön

getfärskost med basilika på mandelbröd |rawfoodcheesecake | vilda svampbiffar med agavelingon | grönkålstartar | misogriljerat kycklingspett | gudomlig soyagravad lax med sesamströssel |gröna algmuffins med parmesan & rostad purjo | mjuka vårrullar med nötröra och umeboshidip |avokadochokladmousse

linsröra med yoghurt, rosmarin & dijon | fänkålsbuljong med sesamfräst tofu & annat ångat grönt | tahinimarinad |kål & bönsallad med mandlar och oliver | grynsallad med soltorkad tomat, fårost, rostad majs & dill |zucchini & fårostpaj med rödbetsmarmelad |saffranskokta gryn med färska fikon, pumpa, mynta & pistage serveras i gröna blad | avokado, rostad majs & pepparrotsaioli |skördesallad med pumpa, kål, äpple, hizikij alg, rosépeppar, ingefära & blå kornblomst

raw nöt- & dadelpaj med syrlig cashewkräm & bär | sichuanhommous med soltorkad tomat på solmarka knäcke

Curlyfood | Hagagatan 42 | 0709-69 64 77 | cecilia@curlyfood.se